52-годишен радомирец Бисер Петров, обявен за издирване във връзка с

...
52-годишен радомирец Бисер Петров, обявен за издирване във връзка с
Коментари Харесай

Задържаха обявен за издирване за убийството на 22-годишно момче в Радомир

52-годишен радомирец Бисер Петров, разгласен за търсене по отношение на осъществено тежко престъпно закононарушение е открит и арестуван от чиновници на ОДМВР – Перник

В резултат на извършени оперативно-издирвателни мероприятия е открит и арестуван оповестения на 06 юли тази година за общодържавно търсене 52-годишен радомирец. Заподозреният за осъществено тежко престъпно закононарушение мъж е арестуван преди ден в гр. Радомир след извършена профилирана полицейска интервенция от чиновници на бранш „ Специални тактически дейности “ при ОДМВР – Перник и сътрудниците им от районно управление (на МВР) – Радомир, под надзора на Окръжна прокуратура – Перник.

Привлечен е като обвинен по член 115 от Наказателния кодекс и е арестуван за до 72 часа с прокурорско разпореждане.

Сигнал за осъществено ликвидиране на 22-годишен радомирец беше подаден на 05 юли тази година в ОДМВР – Перник. Младежът е умрял след прострелна рана в региона на главата. Тогава е изяснено, че е зародил спор сред двама младежи, в който се присъединили и бащите им.

По-късно, в междублоково пространство в гр. Радомир е открит изгорен лек автомобил „ Фолксваген “, употребен от арестувания към този момент 52-годишен радомирец. От тогава мъжът се укриваше и беше разгласен за търсене.

Действията по следствието не престават./ZaPernik.com

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР