51-годишният водещ на новините по Нова телевизия Ники Дойнов сподели,

...
51-годишният водещ на новините по Нова телевизия Ники Дойнов сподели,
Коментари Харесай

Ники Дойнов се пъне за второ дете на 51

51-годишният водещ на новините по Нова телевизия Ники Дойнов показа, че със брачната половинка му Петя желаят още един правоприемник. Двамата са дружно от близо 8 лета и към този момент имат един пораснал наследник Марко, който се роди през 2017 година Самият Ники има брат, с който са извънредно близки, и още от дребен си мечтаел да има най-малко две деца.

Телевизионерът се ожени за по-младата от него някогашна стюардеса Петя през лятото на 2021 година, въпреки двамата да бяха станали родители на наследник Марко 4 години преди сватбата. 

Въпреки че Ники Дойнов получава една от най-високите заплати в малкия екран, която се приказва, че е близо 20 хиляди лв. месечно, жена му предпочитала да работи и да разполага със свои приходи, а не да прахосва парите на мъжа си.

Отскоро Петя се труди в една от най-големите компании, които се занимават с спомагателното пенсионно обезпечаване, известно измежду народа като „ втора пенсия “. Позицията ѝ е на сътрудник по продажбите, което значи, че е задължена да набира нови клиенти на компанията, а от всеки подписан контракт печелела проценти. Преди това хубавицата работеше в напълно различен сектор, а точно недвижимите парцели. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР