51-годишният Томи Лий Уилямс беше арестуван в окръг Гуинет, Джорджия

...
51-годишният Томи Лий Уилямс беше арестуван в окръг Гуинет, Джорджия
Коментари Харесай

ВИЖТЕ ГО: Доставчикът на Chick-fil-A се бори с предполагаемия въоръжен крадец, сваля маската във видео от камера за наблюдение

51-годишният Томи Лий Уилямс беше задържан в окръг Гуинет, Джорджия след опит въоръжен обир в ресторант Chick-fil-A към 4:30 сутринта.

Уилямс, за който се твърди, че е въоръжен и маскиран, е нахлул в Chick-fil-A на автомагистрала Stone Mountain, съгласно полицейското ръководство на окръг Гуинет. След това Уилямс заплаши водач на доставка в кухнята, употребявайки револвер.

„ Когато служителите на реда дойдоха, жертвата им сподели, че той е водач на доставка за бизнеса и до момента в който е бил вътре работейки, обвиненият разруши прозорец с камък и влезе в кухнята ", написа полицейското ръководство на окръг Гуинет в обява във Фейсбук.

" Заподозреният сподели на жертвата, че ще почине в случай че не е отворил сейфа и е насочил револвер към него, е споделил на полицията, че не е знаел комбинацията към сейфа, тъй че е решил да се пребори с въоръжения апаш ", продължава обявата.

Шофьор на Chick-Fil-A за доставка сполучливо се пребори с въоръжен апаш в сряда сутринта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР