51-годишният оператор, който преди това е работил за Sky News,

...
51-годишният оператор, който преди това е работил за Sky News,
Коментари Харесай

Семейство на мъж, който посегна на живота си няколко дни след посещение в болница, призовава за действие в службите за психично здраве на NHS

51-годишният оператор, който преди този момент е работил за Sky News, Al Jazeera и BBC, беше оценен и след това изписан от Hounslow Liaison Psychiatry Service, откакто отиде в болница West Middlesex A&E.

След като беше изписан, младши доктор, който едвам беше почнал работа през този месец, беше претрупан да организира телефонни изявленията с господин Sweeting и колегата му без непосреден контрол.

Изображение: господин Суийтинг с колегата си Андреа Павличич и деца

В „ отчет за сериозен случай “ по-късно се заключава, че оценката е била непълна, което води до проект за грижи, който не дава отговор на господин клиничните потребности на Суитинг или вярно да регистрира риска за себе си.

Разследването на гибелта заключи, че West London NHS Trust е пропуснала опцията да получи значима информация от разтревоженото му семейство.

Коронер Лидия Браун също по този начин означи, че неприятната връзка от психиатричната работа за връзка в Хаунслоу с хирургията на персоналния доктор на господин Суийтинг значи, че не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР