51-годишният модел се снима за първи път с 9-месечната си

...
51-годишният модел се снима за първи път с 9-месечната си
Коментари Харесай

51-годишната Наоми: Родих дъщеря си, не е осиновена!

51-годишният модел се снима за първи път с 9-месечната си щерка за корицата на мартенския брой на английския " Vogue ", където споделя детайлности за момиченцето си, което до момента криеше от прожекторите. Името й обаче към момента не издава.

Кембъл разгласи още през май, че е родила първото си бебе, като тогава показа малко детайлности за щерка си. Не е ясно и кой е таткото.

" Тя не е осиновена - тя е мое дете ", споделя моделът пред английския " Vogue ", като прибавя, че тогава не доста хора са знаели, че ще става майка.

" Мога да преброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които знаеха, че ще я имам бебе. Тя е най-голямата благословия, която в миналото съм си представяла. Най-хубавото нещо, което в миналото ми се е случвало ", прибавя тя.

Въпреки че доста малко хора знаят за нейните проекти, Кембъл споделя, че " постоянно е знаела, че един ден ще стана майка ".

Пред сп. " People " тя разкрива още: " Това е най-голямата наслада, която в миналото съм си представяла. Имам шанс, че я имам, и знам това. "

Кембъл продължава да споделя, че се усеща " още веднъж като дете ", защото живее живота си посредством своето момиченце.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР