51-годишната бивша чалга изкусителка Камелия опитва всичко, за да надбяга

...
51-годишната бивша чалга изкусителка Камелия опитва всичко, за да надбяга
Коментари Харесай

Виждате Камелия тук: Хайде сега я погледнете и реално, отпреди часове!

51-годишната някогашна чалга изкусителка Камелия пробва всичко, с цел да надбяга времето, да го накара да се забави и да се хване като удавник за отиващата си младост, само че... не би. Днес певицата гостува на Нова тв и феновете сами видяха обезверените й напъни да излъже. Но кого - нас или себе си?!



Първо - фотосите на Камелия в нета нямат нищо общо с действителната й визия. Да, тя не излиза от клиниките за естетична хирургия и сигурно към този момент няма милиметър по лицето й, който да не е наблъскан или с ботокс, или с филъри. Оперира си и носа като замязя на напълно различен човек, само че...

Но истината е, че против гравитацията лек няма, в случай че ще й някой да стои зад теб и ръчно да ти опъва кожата 24/7. И това се видя от почитателите й на камерите, въпреки че в случай че забележите цвета на картината, ясно проличава, че по избор на дивата са употребявани и филтри за видео запис.



Целият декор бе оранжево-червен, размазан и въобще не се виждаха ясно чертите на Камелия и на водещата. А сходно нещо до момента в Нова не са правили, видя се, че е преднамерено и поръчано. Хайде, сетете се за какво! Не е мъчно!

" Каквото и да правиш, блага, от съсухрянето и увисването няма да избягаш. Повехнала си, лелче, а с тези интервенции ще повехнеш още по-бързо ", разясняват в нета консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР