51-годишната актриса от сериала Женени с деца изглеждаше страхотно с

...
51-годишната актриса от сериала Женени с деца изглеждаше страхотно с
Коментари Харесай

Кристина Апългейт: Пенсионирам се!

51-годишната актриса от сериала " Женени с деца " изглеждаше ужасно с нейната елегантна черна кадифена рокля на Christian Siriano, до момента в който присъстваше на премиите SAG 2023 в неделя вечер, хванала за ръка 12-годишната си щерка Сейди Грейс Ленобъл.

Облечена в рокля в смокинг жанр със сатенени ревери и дълъг шлейф, звездата - която беше диагностицирана с множествена склероза при започване на 2021 година - се подпираше на черния си бастун.

Апългейт беше пуснала свободно косата си, устните ѝ бяха яркочервени и не носеше никакви бижута. Междувременно дребната Сейди беше облечена в звук с майка си. Тя носеше грациозен панталон в композиция с черна шапка.

Актрисата е номинирана в категорията " Изключително осъществяване на женска роля в комедиен сериал " за ролята си в " Мъртва за мен ". Наградите SAG за 2023 година евентуално ще бъдат „ последните ѝ награди като артист “, споделя тъжно самата тя.

„ Вероятно това е последното ми шоу за награди като артист, тъй че за мен това е огромна работа “, сподели Апългейт.

„ В момента не мога да си показва да ставам в 5 сутринта и да извозвам 12 до 14 часа на снимачна площадка “ Диагнозата множествена склероза на Апългейт преди този момент я принуди да спре ненадейно снимането на третия и финален сезон на „ Мъртва за мен “, подлагайки се на лекуване по време на паузата си.

Сериалът в последна сметка беше обновен и сезон 3 стана наличен за гледане на 17 ноември 2022 година Въпреки всичко Апългейт обаче няма да изчезне изцяло от Холивуд, като отбелязва, че възнамерява да прави голям брой озвучавания, с цел да изкара малко пари, с цел да се увери, че щерка ѝ е нахранена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР