51-годишен мотоциклетист е пострадал вчера при ПТП на пътя Дупница

...
51-годишен мотоциклетист е пострадал вчера при ПТП на пътя Дупница
Коментари Харесай

ОД на МВР Кюстендил съобщи: Моторист пострада тежко, паднал от возилото си, арестувана пиян шофьор и още

51-годишен мотоциклетист е потърпевш през вчерашния ден при ПТП на пътя Дупница – Кюстендил. Движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е изгубил надзор над мотоциклета и е паднал на пътното платно. Закаран е за лекуване в кюстендилската болница, по първични данни е без заплаха за живота. Мотоциклетистът е турски жител. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Снощи, малко преди среднощ, кюстендилски служители на реда са установили35-годишен лидер на л. а. „ Ситроен “ да ръководи с 1. 41 промила алкохол в издишания въздух. Проверката е осъществена на ул. „ Овощарска “ в града, лидерът е арестуван с полицейска заповед. Бързо полицейско произвеждане е формирано по случая, уведомеина е прокуратурата.

28-годишен лидер на мотоциклет е потърпевш при ПТП на територията на с. Яхиново в събота. При подхваната маневра да заобиколи различен автомобил, изгубил надзор над мотоциклета и паднал на пътното платно. Закаран е в столична болница със строшен крайник, взета му е кръв за разбор за приложимост на алкохол и опиати. Досъдебно произвеждане е формирано по случая в районно управление (на МВР) Дупница, известена е прокуратурата.

В края на предходната седмица 20-годишен лидер на л. а. „ Фолксваген “ е предизвикал ПТП на ул. „ Саморанска “ в Дупница заради придвижване с несъобразена за пътните условия скорост, блъснал се е в крайпътно дърво. Пострадали са 2 малолетни пътнички в автомобила, настанени са в дупнишка болница без заплаха за живота. Тестовете на лидера за приложимост на алкохол и цигари са негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР