51-годишен мъж е задържан за кражба на 12 000 лева

...
51-годишен мъж е задържан за кражба на 12 000 лева
Коментари Харесай

Арестуваха мъж, откраднал голяма сума пари от автомобил

51-годишен мъж е арестуван за кражба на 12 000 лв. от автомобил, паркиран пред огромен хипермаркет в Кърджали, оповестиха от ОДМВР- Кърджали.

Сигналът за кражбата е подаден от собственичката на коли в 11 часа на 27 април. След търсене крадецът е арестуван отвън Кърджали. Сумата от 12 000 лева е била у него и е конфискувана с протокол.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 Арест след гонка с автокрадец в София: Полицаи са ранени Тази сутрин 3 мин. Арест след гонка с автокрадец в София: Полицаи са ранени  Крадец нахлу в жилище, с цел да яде чийзкейк. Преди да избяга, поговори със притежателя Светът 2 мин. Крадец нахлу в жилище, с цел да яде чийзкейк. Преди да избяга, поговори със притежателя  В библиотеката, вместо в храма: Крадец обърка постройките, служител на реда в отпуск го задържа (СНИМКИ) България 1 мин. В библиотеката, вместо в храма: Крадец обърка постройките, служител на реда в отпуск го задържа (СНИМКИ)  Заловиха крадец-гастрольор, обирал коли на родители пред детски градини България 1 мин. Заловиха крадец-гастрольор, обирал коли на родители пред детски градини  Арест след гонка с автокрадец в София: Полицаи са ранени Тази сутрин 3 мин. Арест след гонка с автокрадец в София: Полицаи са ранени  Крадец нахлу в жилище, с цел да яде чийзкейк. Преди да избяга, поговори със притежателя Светът 2 мин. Крадец нахлу в жилище, с цел да яде чийзкейк. Преди да избяга, поговори със притежателя  В библиотеката, вместо в храма: Крадец обърка постройките, служител на реда в отпуск го задържа (СНИМКИ) България 1 мин. В библиотеката, вместо в храма: Крадец обърка постройките, служител на реда в отпуск го задържа (СНИМКИ)  Заловиха крадец-гастрольор, обирал коли на родители пред детски градини България 1 мин. Заловиха крадец-гастрольор, обирал коли на родители пред детски градини

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР