51-годишен, криминално проявен и осъждан е обвинен в причиняване на

...
51-годишен, криминално проявен и осъждан е обвинен в причиняване на
Коментари Харесай

Арестуваха криминално проявен за побой над търновец

51-годишен, престъпно проявен и осъждан е упрекнат в причиняване на междинна телесна щета. Работата по случая е почнала, откакто пострадалият - 32-годишен гражданин на регионалния град, е потърсил подпомагане в полицията.

От извършените в хода на формираното досъдебно произвеждане дейности по следствието са събрани задоволително данни, че към 22,30 ч. на 20 септември тази година, пред търговски обект в центъра на Велико Търново обвиненият е нанесъл побой на пострадалия и му е предизвикал междинна телесна щета.
След отчет на материалите в прокуратурата, той е притеглен като обвинен, арестуван е за 72 часа. Работата по документиране на случая продължава.

Едно лице е арестувано при профилирана интервенция на Министерство на вътрешните работи в четвъртък на ул. " Магистрална " във Велико Търново. Криминалисти от ОДМВР в регионалния град са оказали подпомагане при провеждането на националната акция.

" Операцията не е за пазаруване на гласове, а за друго закононарушение. Не сме оторизирани да даваме информация, тъй като казусът не е наш ", обявиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в остарялата столица.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР