50GB си е сериозна работа.Ако сте фенове на CoD, то

...
50GB си е сериозна работа.Ако сте фенове на CoD, то
Коментари Харесай

Call of Duty: Black Ops 4 ще има сериозен по обем пач след излизането си

50GB си е сериозна работа.
Ако сте почитатели на CoD, то съм уверен, че към този момент броите часовете до излизането на Call of Duty: Black Ops 4. Добре е обаче да знаете, че играта ще има пач незабавно след своя дебют, който ще бъде в размер от 50 гигабайта. Това е инсталационния размер, като Activision поучават да имате най-малко 112GB свободно пространство в директорията, в която ще го инсталирате. Без него, доста от главните характерности в играта ще са недостъпни, като мулти детайла, Zombies и Specialist Headquarters.

Наред с многото нови карти, оръжия и други детайли, новият CoD ще достави и собствен личен Battle Royale режим с името Blackout. Мнозина са любопитни по какъв начин ще се показват тук Treyarch и Activision, само че в случай че се доверим на Танър Пиърс от DualShockers, то може би ще изгрее нова звезда на BR сцената.

„След като играх режима идва и упования въпрос: дали считам, че Blackout е задоволително добър, с цел да се изправи против двата колоса в BR жанра, PUBG и Fortnite? Абсолютно! Може да се окаже, че трите игри стоят равнопоставено или да забележим CoD да събори от върха PUBG. Не считам, че може да се пребори с Fortnite, само че считам, че ще просъществуват дружно. Така или другояче, считам, че Blackout може да върне CoD назад на мястото му във връзка с известността му. В последна сметка, почитателите ще решат“, написа той в предварителното си ревю за играта.

Call of Duty: Black Ops 4 излиза на 12-ти, петък, за конзоли и PC.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР