509 литра алкохол без бандерол бе иззет от служители криминала

...
509 литра алкохол без бандерол бе иззет от служители криминала
Коментари Харесай

Иззеха над половин тон нелегален алкохол в Пловдив

509 литра алкохол без бандерол бе конфискуван от чиновници криминала полиция на Пето районно управление (на МВР) в Пловдив, в границите на извършена профилирана полицейска интервенция по линия " продажба на артикули без акцизен бандерол ".

Алкохолът е иззет от три разнообразни сергии на пазара в жк " Тракия ", на които е предлаган за обмен в пластмасови бутилки с друга съдържимост. Продавачите са двама мъже - на 45 и 47 години и 47-годишна жена.

В хода на документиране на закононарушението е тестван и паркиран наоколо до пазара лекотоварен автомобил, от който е конфискувана по-голямата част от контрабандната стока. Образувани са три досъдебни производства за противозаконна продажба на акцизни артикули без бандерол. Материалите са докладвани в прокуратурата. 
 ОД на МВР-Пловдив
По време на същата акция чиновниците на районното са задържали и 55-годишен пловдивчанин, в който е открит близо 1,5 кг нарязан тютюн. Проверката на мъжа също е била осъществена в " Тракия " пред блок 5. Тютюнът е бил предопределен са направа на саморъчно свити цигари .

Количеството е конфискувано по законоустановения ред. Образувана е кореспонденция. Работата по документиране на случая продължава след отчет до прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР