5000 членове и симпатизанти на ДПС – Ново начало изпълниха

...
5000 членове и симпатизанти на ДПС – Ново начало изпълниха
Коментари Харесай

Повече от 5000 души закриха кампанията на ДПС-Ново начало във Варна

5000 членове и симпатизанти на Движение за права и свободи – Ново начало извършиха до дъно зала “Конгресна ” в Двореца на културата и спорта на закриването на предизборната акция в Трети МИР – Варна. С мощно скандиране „ Движение за права и свободи, Движение за права и свободи! “ те приветстваха претендентите на партията за народни представители.

„ Преди една година ние, отпред с ръководителя Делян Пеевски направихме гражданска война в политическия живот и започнахме първо от себе си и от нашата партия. Защото, в случай че искаш да промениш света, би трябвало да започнеш първо от себе си. А ние изрично желаеме да променим България. Искаме децата на България да бъдат тук, да учат тук, работят тук, да живеят и да раждат своите деца тук! “ Това съобщи пред хилядите в залата лидерът на листата Йордан Цонев. „ Ние желаеме България да бъде освободена от тези, които дерибействаха, които Ви лъгаха. Ние желаеме освен Движение за права и свободи, само че и България да бъде без дерибеи, без хора, които са нарушавали публичния контракт с Вас, които са се облагодетелствали за Ваша сметка и за сметка на Вашите деца “, продължи Цонев. Той напомни, че по време на акцията претендентите на “ДПС-Ново начало ” са обиколили стотици обитаеми места и са извършени хиляди срещи, на които освен са чули проблемите на хората, само че са поели ангажимент да намерят решения за тях. Някъде те към този момент са факт. „ Ще осъществим обещанието на нашия ръководител Делян Пеевски, че ще бъдат свалени маските на всички, които са Ви лъгали, и те ще бъдат предоставени на Вашия яд “, даде обещание лидерът на листата на Трети МИР – Варна.

„ Движение за права и свободи е Ваше! Никой не може да приватизира Вашата партия. Благодаря, че ни предадохте Вашата сила и ни показахте какво да вършим и ние ще го създадем за Вас “, сподели в умозаключение Йордан Цонев.

„ Ние сме зад Вас. Ние сме с Вас. Ще работим за Вас. Ще бъдем част от Вашата душа, част от Вашето сърце и прозорец към Вашето развиване “. С тези думи се обърна към хилядите в залата регионалният ръководител на Движение за права и свободи и втори в листата Ерджан Ебайтин.

За членовете и симпатизантите на “ДПС–Ново начало ” във Варна и гостите от организациите в Шумен, Добрич, Русе, Разград, Търговище и Велико Търново пяха българската звезда Меди и една от най-обичаните турски изпълнителки Седа Саян.

Изпратено от Пресцентър “ДПС-Ново начало ”

Парламентарни избори, 27 октомври 2024 година

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР