500-те седящи места на амфитеатър „Арена“ в град Свети Влас,

...
500-те седящи места на амфитеатър „Арена“ в град Свети Влас,
Коментари Харесай

Амфитеатърът в Свети Влас отваря врати

500-те седящи места на амфитеатър „ Арена “ в град Свети Влас, непосредствената му непосредственост до морето, опцията за разрастване на разнообразни театрални решения го трансформират в незаменимо място за концерти, театрални постановки, изложения, детски представления, спортни надпревари.

Създаден с една съществена цел – да подкрепя развиването на културно-историческия туризъм, амфитеатър „ Арена “ сполучливо извършва това желание. Повече от 10 следващи години амфитеатърът дава пространство за изява на доста създатели, генератори на нови хрумвания и различни планове. Неговата сцена съумя да се наложи като културно средище, което възпитава усет към изкуството и предлага на своите посетители същински стойностни духовни прекарвания.



Около 110-те представления годишно трансформират амфитеатър „ Арена “ в място за просвета и социална активност, в което по неповторим метод се пресичат визиите за обичайно и съвременно изкуство, на което туристите могат да се насладят.

Всяка година жителите и туристите в Свети Влас стават очевидци на разнородни, динамични и съвършено проведени мостри на изкуството и културата, които ги обогатяват и им носят въодушевление. Защото програмата е наситена с представления, работилници и атрактивни прекарвания за цялото семейство. Освен това сцената на амфитеатъра се употребява за тренировки на фехтовална академия „ Васил Етрополски “, както и за разнообразни спортни надпревари.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР