500 лв. за намерените си кучета плати на перничани дупнишкият

...
500 лв. за намерените си кучета плати на перничани дупнишкият
Коментари Харесай

Дупнишки бизнесмен даде 500 лева, за да намери любимите си Рая и Алегра

500 лева за откритите си кучета заплати на перничани дупнишкият предприемач Илия Илиев. Любимците му хъскита Рая и Алегра изчезнаха в понеделник и унищожиха от нерви стопанина си, написа viaranews.com.
Илиев смъкнал над 10 кг от паника по животните. Ден и нощ той обикалял улиците, с цел да търси любимците си. До петък обаче нямало и диря от тях, когато му звънят от Перник.

„ Намерили са ми телефона от фейсбук, там имам и фотоси с кучетата”, сподели Илиев и добави: „ Отново съм жив! Молих се на Бог да ги опази!”
Бяха в огромен стрес по пътя от Перник до Дупница, само че щом си влязоха в стаята вкъщи, започнаха да си оглеждат обичаните места и да играят, се успокоих.”
Животните изчезнали в понеделник, когато Рая и Алегра се измъкнали през дупка на съседския двор. Съседи споделили на Илия Илиев, че кучетата два часа са играли в региона на някогашната баня.
Бизнесмен от Дупница Илия Илиев се занимава със строителство и пътува дружно с кучетата си в Германия и Италия.
„ Пътувам и пребивавам в чужбина с двете си любимки. Навсякъде съм с Рая и Алегра, с тях се усещам вкъщи на всички места. На италиански Алегра значи Весела”, показа Илия, който бе разлепил из цяла Дупница плакати на 4-годишната майка Рая и щерка й на година и половина. В издирването се включиха и съседи, а Илия предложи и заплащане за животните.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР