500 лева обезщетение ще плаща младеж, за това че казал

...
500 лева обезщетение ще плаща младеж, за това че казал
Коментари Харесай

Обиден певец ще получи 500 лева обезщетение

500 лв. обезщетение ще заплаща юноша, за това че споделил в дискотека в Девин на различен мъж " да си навре микрофона в.. ". Случката станала към 5.30 часа на 7 януари предходната година в дискотека в Девин.

Обиденият Н.А.С. излязъл същата вечер със брачната половинка си и тяхно приятелско семейство на ресторант в Девин, а по-късно отишъл със брачната половинка си в дискотеката. Към тях по-късно се включили синът му и негов другар.

Около 5 часа мъжът изискал от дисководещия микрофона и го помолил да му пусне ария, която харесвал и желал да изпее на микрофона, с цел да поздрави притежателя на дискотеката. Запял песента на бара, само че по време на осъществяването му към него се доближил И.Б., който не познавал и му споделил „ ей, батка, доста хубаво пееш, само че в случай че спреш ще е по-добре и си наври микрофона в... “.

Според очевидци, като се изключи че го обидил, младежът му нанесъл и удари. Районният съд в Девин постановява да заплати 1000 лв. санкция на страната и по 500 лв. компенсации за обидата и за ударите. Окръжният съд анулира компенсацията за ударите, защото ги счита за недоказани, само че удостовери останалите санкции за обидата.

тагове засегнатост артист съд обезщетение дискотека Девин
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР