500 лева е глобата, която общината ще наложи на собственичката

...
500 лева е глобата, която общината ще наложи на собственичката
Коментари Харесай

Глобиха пловдивчанката, която си загради двор пред блока в Столипиново

500 лв. е санкцията, която общината ще наложи на собственичката на апартамент, заградила двор пред блока си на ул. " Къпина " в Столипиново. 
Прочетете още
Репортер на  TrafficNews  посети мястото и откри, че пловдивчанката Анка Асенова си е вдигнала желязна ограда, а наред с това е  сложила скамейка и е построила градинки с цветя. Вратата от терасата е избита, с цел да може апартаментът да се употребява като къща.

Живеещи във въпросния жилищен блок оповестиха, че неведнъж са подавали сигнали, само че резултат няма. След инспекция на медията ни се оказа, че стълбите с козирка в съседство на дворчето,  се стопанисват от Оперативна програма " Жилфонд ". 

 Инспектори от Пловдивския общински инспекторат са създали инспекция на място и са установили нелегално строителство и отнемане на общински парцел от 27 квадрата. След като е формиран акт, той е изпратен на регион " Източен, откъдето е издадено и наказателно разпореждане за санкция в размер на 500 лв..  

Кметът на региона Иван Стоянов съобщи, че имат концепция във въпросното междублоково пространство да изградят парк  с пейки, беседки и детска площадка, с цел да може хората от блоковете да ги употребяват. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР