500 000 лв. ще бъдат спестени от икономии в осветлението

...
500 000 лв. ще бъдат спестени от икономии в осветлението
Коментари Харесай

500 000 лв. ще бъдат спестени от икономии в осветлението на 70 села в общината

500 000 лева ще бъдат спестени от икономии в осветлението на 70 села в община Кюстендил, съобщи кметът Петър Паунов на сесия на Общински съвет. Той отговори на въпроси на общинските съветници Йордан Тодоров и Атанас Гергинов.Тодоров съобщи,че с тази мярка се дискриминират жителите в селата, а Гергинов предложи часа на прекъсване на уличното осветяване да се съобрази с прибирането от учебно заведение и работа на живеещите по селата.

„ Адмирирам вашата угриженост за селата, може би не би трябвало да забравяме, че общинска администрация се грижи постоянно за всички места и в никакъв случай не ги е деляла.По- елементарно е да застанеш и да приказваш като омбудсман. пожелателно, в сравнение с да кажеш от къде ще дойдат парите за финансирането на този голям запас.Говорейки за мрак, този мрак настъпи преди 2 години, когато пристигнаха на власт политически субекти, които докараха до цялостен финансов провал страната.Докато сметките бяха 100 лева за ток, общината не гасеше лампите, не се постановяваше да подвига нито такси, нито налози,.Докато газта беше 50 лева, ние покривахме безусловно всичко, когато газта стана 500 лева, когато горивата скочиха, метана стана 7 лева, не обичам политическото говорене, апелирам обърнете се политическите централи, които докараха мрак ”, разяснява Паунов.

Той посочи, че преди да се пристъпи към тази мярка се е срещал с управлението на ОД на Министерство на вътрешните работи Кюстендил изработен е цялостен разбор, изкарани са всички сили, ловните дружинки и е обезпечено видеонаблюдение.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР