50% от постовете в изпълнителната власт. За такъв вариант намекна

...
50% от постовете в изпълнителната власт. За такъв вариант намекна
Коментари Харесай

Борисов склонен на 50:50 разделяне на постовете във властта

50% от постовете в изпълнителната власт. За подобен вид загатна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка меморандума, препоръчан тази седмица от " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

Бойко Борисов: Правителството на Кирил Петков не посмя да създадат нищо за Украйна

Ако не беше тази лекция, която ми изнесе Кирил Петков, може би нямаше да се усетя. По един брилянтен метод ми взе всичко. И като каже в този момент: " Добре, ето, оставете си (Мария) Габриел външен министър... " Но тогава, в случай че те имат финансите - ние би трябвало да имаме най-малко в организациите 50:50. Областните шефове - 50:50 и така нататък И ние ще ги продължим тези диалози. На пръв взор доверчив меморандум, малко притискащ ГЕРБ, само че той е за пред публиката и си изиграва своята роля. Да им кажа идващия ни ход, ние в учебното заведение в Банкя, също сме се учили да не се огъваме. Като кажат това, ние ще отидем на втората част на меморандума - 50:50 във всички министерства. Министри - заместник-министри! ", сподели Борисов в Плевен.

Той изрази неодобрение от доверието в некоалицията, което, съгласно него, е в " ледена ера ". Коментира още, че съглашението с Кирил Петков е мъчно, в случай че няма взаимно съгласие, поради обстоятелството, че некоалицията държи позиции като в предизборна акция. Той изрази подготвеност за избори, в случай че не може да се реализира съгласие.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР