50 лева струва арт кошница с лалета ден преди 8-ми

...
50 лева струва арт кошница с лалета ден преди 8-ми
Коментари Харесай

Вадете портфейлите! Кошница лалета за 8 март ще ви струва...

50 лв. коства арт кошница с лалета ден преди 8-ми март в цветарските магазини в столицата, оповестява " Монитор ". Оказва се, че в случай че желаеме да зарадваме обичаната жена, майката или някоя колежка с красиво аранжирани цветя, то ще би трябвало да се бръкнем много дълбоко.

Разноцветни лалета завършени като букет костват 34 лв., само че в случай че са поставени в кошница с спомагателна декорация, то цената скача на 49 лв.. Петдесетачка ще би трябвало да дадем и за цветя завършени във формата на сърце. Поръчки за сходни цветни дарове обаче можем да създадем най-късно през днешния ден. Трябва да имаме поради, че картичката и куриера, в случай че желаеме да изненадаме нежния пол в дома или офиса, ще ни костват още пари.

Цените на розите потеглят от 3,50 лв. и стигат до 6 лв.. Ако прибавим панделката и броката сумата още веднъж скача на 7-8 лв.. В момента се оферират най-различни цветове – червени, бели, жълти, розови и така нататък

Кошничка от 25 рози обаче ще ни излезе 111 лв.. За да създадем щастлива обичаната жена можем да спретнем и още по-голяма изненада, като й подарим елегантен букет от 101 червени рози. Подобно наслаждение обаче ще ни излезе 476 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР