50-ият рожден ден на Ваня Щерева на 31 август повдигна

...
50-ият рожден ден на Ваня Щерева на 31 август повдигна
Коментари Харесай

Ваня Щерева категорична: Не съм се омъжила!

50-ият рожден ден на Ваня Щерева на 31 август повдигна въпроса дали участничката в Биг Брадър не е омъжила за дългогодишния си другар, който е на половина по-млад от нея, разбра HotArena.

Щерева е в бяла рокля, а на една от фотосите буйно целува гаджето си. Според почитатели купонът за рождения ден се е трансформирал в терен за дълго чаканото „ Да “. Това подсказвали мненията под последните изявления на Щерева в обществената мрежа Инстаграм. „ Како, да не се омъжи? “, питала певицата Виктория Терзийска, по-известна като Вики от „ Мастило “. " Да " написала в отговор Ирина Тенчева.

Явно след обявата „ да “-то на Тенчева е изтрито, а самата Щерева отхвърля за женитба. На директния въпрос: “ Да ти благопожелавам ли? “ заложен от Миролюба Бенатова, сценаристката е категоричн: „ Не, Мире. Просто чествах рожден ден. Не съм се омъжила “.

Половинката на Щерева е 25-годишен юнак. Казва се Борислав и е родом от Асеновград. Занимава се с футбол, някогашен младеж е на ЦСКА. Играе като централен нападател, само че е бил изгонен от Армията. През предишния сезон рита за Созопол и точно с головете му отборът съумя да влезе в Б група. Младежът и певицата са дружно от близо година и не крият връзката си, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР