50-годишният жител на Уганда Мухамад Семанда се ожени за своята

...
50-годишният жител на Уганда Мухамад Семанда се ожени за своята
Коментари Харесай

Продавач на плодове се ожени за три жени едновременно, за да икономиса от сватбата! При това две от съпругите му са и негови сестри

50-годишният гражданин на Уганда Мухамад Семанда се ожени за своята 48-годишна спътница Салмат Налувудже в същия ден, в който той се венча и с двете си сестри - 27-годишната Джами Накайза и 24-годишната Мастула Накайза. И в Книгата на върховете на Уганда той е едвам вторият, който е направил сходно нещо.
Местният имам извърши за четиримата младоженци брачните ритуали и увери, че такава стъпка изобщо не опонира на исляма. Той също посъветва невестите и жениха " като цяло да се придържат към каноните на религията ", написа в. " Дейли мейл ". На сватбата на Мухамад пристигнаха всичките поданици на столицата, с цел да се убедят с очите си в действителност ли слуховете са правилни.
 Фото © Daily Mail " Благодаря на Семанда за това, че той се ожени за нас трите. Това е индикатор с това, че той няма да ни дискриминира... ", споделя най-голямата жена Салмат Налувудже.  Фото © Daily Mail

Мухамад схваща каква отговорност поема, взимайки това решение. Всяка негова жена в този момент си има лична къща. Мухамад твърди, че нито една от трите му дами не го ревнува. Най-възрастната жена изобщо не се интересува от това. Все отново тя има пет деца от него.
 Фото © Daily Mail
" Ще би трябвало да работя и да се трудя повече, с цел да устоявам и трите ", споделя Семанда.
 Фото © Daily Mail

Уганда е най-вече християнска страна, само че там са позволени и полигамните бракове. В Конституцията на Уганда няма състояние за държавна вяра.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР