50-годишният Ивайло е бил прострелян от упор 4 пъти от

...
50-годишният Ивайло е бил прострелян от упор 4 пъти от
Коментари Харесай

4 изстрела от упор са довели до смъртта на Ивайло от Тракия, обвиниха приятелката му

50-годишният Ивайло е бил прострелян от упор 4 пъти от приятелката му Бериван. С изстрелите 23-годишната жена е съумяла да засегне магистрални кръвоносни съдове, в резултат на което се стигнало и до съдбовния край. Това оповестиха на ексклузивен брифинг на прокуратурата в Пловдив.
Прочетете още
Бериван била в дома на Ивайло, като двамата почнали да пият съсредоточен алкохол още от обяд. С настъпването на нощта обаче сред мъжа и дамата избухнал скандал.

По първични данни дамата е лишила живота му с 4 изстрела – с газов револвер. Оръжието е владеене на жертвата и е конфискувано като материално доказателство по делото. Пистолетът е имал фабрично обезопасена цев с втулка. Спусъкът обаче е бил натиснат от прекомерно близко разстояние, като съгласно проверяващите точно дистанцията е причина за настъпване на съдбовен край.

 23-годишната е арестувана за период от 72 часа и на нея е повдигнато обвиняване по член 115 по Наказателен кодекс - за съзнателно ликвидиране.

Експертизи към момента се правят – химическа, балистична и здравна, посочина от прокуратурата.

„ Газовите оръжия не са безвредни. От задоволително близко разстояние газовите оръжия провокират смъртоносни произшествия “, подсети  директорът на ОД на МВР-Пловдив Васил Костадинов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР