50-годишната царска щерка е с подуто лице Видът на царската

...
50-годишната царска щерка е с подуто лице Видът на царската
Коментари Харесай

Лицето на княгиня Калина се разпада

50-годишната царска дъщеря е с подуто лице

Видът на царската щерка - княгиня Калина е поразителен. Днес тя бе в Следствие, с цел да се запознае с обвиняването против нея поради това, че я спипаха да ръководи след приложимост на алкохол, а типът й бе фрапантен. Подобрение на кошмарния й тип няма да има, а ситуацията се утежнява.

50-годишната царска дъщеря е с подуто лице, което всеки миг като че ли ще се разпадне. За нейната фикс идея по пластики и корекции от дълго време се знае, само че колкото повече време минава, толкоз по-ужасно стартира да наподобява. Калина се бе издокарала с екстравагантни облекла, с които не един път е шокирала обществеността.

Но когато княгинята смъкна тъмните си очила, с които крие лицето си, тези, които съумяха да я зърнат за малко, напряко изгубиха мозъка и дума. До скоро никой не бе виждал княгинята в изцяло естествен тип, а единствено на фотоси. Но ужасът на фотографите бе неизразим от видяното. Нейния нос, за който се приказва от доста време е почнал да придобива напълно изкуствен тип, а лицето й е изгубило всичките си естествени пропорции.

Източник: Лупа.бг
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР