50-годишната певица от зората на чалгата - Нелина, отдавна се

...
50-годишната певица от зората на чалгата - Нелина, отдавна се
Коментари Харесай

ВЗРИВ: 50-годишната Нелина се "опъна" до пръсване и заживя в студентско общежитие! (ВИЖ ТУК)

50-годишната певица от зората на чалгата - Нелина, от дълго време се е насочила към националната музика, по тази причина и към този момент не е толкоз постоянно в светлините на прожекторите. Знаем обаче, че е много палава, имаше няколко връзки с разнообразни мъже през последните години и е вманиачена по запазването на младостта си.

Затова и очевидно проличава по какъв начин се е наблъскала с филъри, с цел да опъне лицето си, само че очевидно е прекалила, тъй като като застане леко отстрани, наподобява като на бабуни. Но, щом се харесва, дано дерзае!

Това, което втрещи всички обаче, е признанието на певицата освен, че е записала висше обучение с профил изпълнителско изкуство, само че е живяла няколко години в студентско общежитие в Благоевград, където учи. Да, Нелина е деляла стая със съквартирантки, които са на годините на сина й, само че това ни минимум не я тревожи.

На въпрос дали е ходела с тях по студентски купони, певицата дава отговор с не - само че не, тъй като е остаряла за това, а просто тъй като не й оставало време...

Отскоро тя напуснала общежитието и си е наела квартира в града, където ще изкара последната година до завършването.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР