50-годишната Колман беше попитана в програмата на CNN на Кристиан

...
50-годишната Колман беше попитана в програмата на CNN на Кристиан
Коментари Харесай

Оливия Колман: Щях да получавам повече пари, ако бях на мястото на Оливър, казва актрисата - докато се оплаква от разликата в заплащането на жените и мъжете

50-годишната Колман беше запитана в програмата на CNN на Кристиан Аманпур за това, че дамите се одобряват по-сериозно в Холивуд.

Тя сподели: „ Изследванията сочат, че [жените] постоянно са печелили огромни боксофиси... не ме разбирайте за разликата в заплащането, само че мъжете артисти получават повече пари, тъй като са употребявали да кажат, че притеглят публиката, а в действителност това не е правилно от десетилетия.

" Но те към момента обичат да употребяват това като причина да не заплащат на дамите толкоз, колкото на сътрудниците си мъже. "

Колман добави: „ Много съм наясно, че в случай че бях на мястото на Оливър Коулман, щях да спечелвам доста повече, в сравнение с съм… Знам за едно противоречие в заплащането, което е разлика от 12 000%... направете си сметката. "

Тя беше в новинарското шоу, с цел да приказва за новия си филм Wicked Little Letters - за същинската история на известия с токсичен химикал, които удариха град Литълхамптън през Западен Съсекс през 20-те години на предишния век.

Адам Сандлър е най-до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР