50-годишната британка Трейси Бритън няма да има възможност да се

...
50-годишната британка Трейси Бритън няма да има възможност да се
Коментари Харесай

50-годишна баба на 8 внука забременя с четиризнаци и обяви: Не ми пука!

50-годишната британка Трейси Бритън няма да има опция да се радва на мира, макар че към този момент децата ѝ са пораснали и е изгледала 8 внука. Тя е бременна и скоро ще стана най-възрастната майка на четиризнаци във Англия, оповестява „ Дейли Мейл “, предава Блиц.

 
Бившият фармацевтичен съветник чака три момиченца, от които две са еднояйчни близначки, и момченце. Чудото се случило, откакто тя и брачният партньор ѝ Стивън, който е занаятчия на покриви, платили за ин витро процедура.
 
Бритън платила 7000 паунда от наследството от майка си за лекуване на стерилитет в Кипър, с цел да е сигурна, че ще зачене в тази преклонна възраст.
 
Бритън, която има 8 внука, описа за огромната наслада пред „ Сън “: " Всяка една година желаех да го направя. Станах на 50 и си помислих: „ Просто ще го направя “. На всички, които биха се усъмнили в способността ѝ да бъде майка на 50, тя дава отговор: „ Не ми пука “.
 
„ Хората споделят: „ Ти си баба, която ще има деца “. И какво от това? Няма да бъда първата, няма да бъда и последната. Не наподобявам на 50 и не се усещам на 50. Хората могат да споделят каквото си желаят. Те не знаят моята история. Когато видят четири прелестни бебета, ще си трансформират мнението “, споделя бъдещата майка, която сега е в 25-а седмица.
 
Трейси Бритън към този момент има три деца – на 22, 31 и 32 години от първия си брачен партньор, с който е разведена от 2003 година. През 2005 тя среща Стивън и година по-късно забременява, само че взема решение да прекъсне бременността, защото моментът не бил подобаващ.
 
Ин витро процедурата била извънредно скъпа, само че тя употребила парите от починалата си майка Паулин Смит, с цел да заплати за нея. Процедурите почнали през април, когато ѝ били направени хормонални инжекции у дома, след което отпътувала за Кипър.
 
Бритън споделила на приятелите си, че отпътува на отмора, до момента в който в действителност отишла в ин витро център. Имплантирали ѝ четири ембриона.
 
Бритън ще отглежда четирите бебета в къщата си с три спални сама, а брачният партньор ѝ, с който не живеят дружно, ще ги посещава.





  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР