50-годишен успя да измами 35 хотела в големи градове на

...
50-годишен успя да измами 35 хотела в големи градове на
Коментари Харесай

Далавера по италиански! Мним бизнесмен измами 35 хотела с проста схема

50-годишен съумя да измами 35 хотела в огромни градове на северните области, престоявайки даром в тях. Дни преди заплащането на сметките италианецът напускал хотелите. Така оставил неплатени нощувки и вечери в 35 туристически структури в Лигурия и Ломбардия.

Номерът на измамника бил все еднакъв. Мъжът резервирал стая в хотел за 10-15 дни, правейки се на богат началник на компания. Два-три дни преди края на престоя обаче излизал, поздравявайки с леко махане на ръка портиера, и повече не се прибирал. Така за 7 месеца му се събрали общо 110 безвъзмездни нощувки в 35 разнообразни хотела. Заради измамите си той станал прочут на множеството хотели из районите.

Мъжът бил издирван от правосъдните управляващи в Генуа още от 3 години тъй като против него имало ефикасни присъди за 5 години за разнообразни измами и кражби в Торино, Савона и Генуа. Въпреки това измамникът съумял да се въплъти съвършено в новото си „ амплоа” на предприемач, като всякога договарял с хотелите заплащане в края на престоя. Мъжът се движел от град в град с трен и в тези случаи също натрупал санкции за неплатени билети в случаите, когато бил засичан от контрольорите.

В предишното си измамникът също акумулирал най-различни закононарушения в правосъдното си досие, написа " 24 часа ". Заедно с една жена съумял да пробута пиво с опиат на собствен другар, след което му откраднал портфейла. В интервала на престоя си в Генуа съумял да измами и религиозни центрове, които го приютявали. Той употребявал персонална карта на друго лице, на която залепил личната си фотография.

Властите от Генуа вървели по дирите на измамника, който се движел сред Милано и Генуа. Така в миг, когато слизал от влака, откакто нощувал в един набожен център, бил хванат от полицията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР