50-годишен мъж е с фрактура на крака, след като управляваният

...
50-годишен мъж е с фрактура на крака, след като управляваният
Коментари Харесай

Мотор се блъсна в лек автомобил край Симитли, пострада 50-годишен словак

50-годишен мъж е с фрактура на крайници, откакто управляваният от него мотор със словашка регистрация се блъсна в лек автомобил с прикачено товарно ремарке край Симитли .

Пътният случай стана в 12.30 на Е-79 в правата сред Симитли и с. Железница.
 БГНЕС
И лекият автомобил „ Лада “, ръководен от 72-годишен мъж от Симили, и моторът, се движили от Симитли към Благоевград. На прав сектор лидерът на „ Лада “-та подава ляв мигач и завива към черен път, водещ към полето сред Е-79 и река Струма. „ Дадох мигач, отсреща нямаше никой, таман колата бе влезнала в черния път, моторът, който не знам от кое място пристигна, се удари в ремаркето “, сподели лидерът на „ Лада “-та.
 БГНЕС
След удара на мотора в теглича сред колата и ремаркето, лекият автомобил е изхвърлен в храстите край пътя и ударен в задната част.-->

Удара поема лидерът на мотора, дамата зад него е с охлузвания. Пострадалият словак е с евентуална фрактура на крайници, за която се чакат мнения от проучванията му в МБАЛ-Благоевград.
 БГНЕС

Водачът на соц-автомобила е с порезна рана на главата, не желае здравна помощ, тестът му за алкохол е негативна. Движението бе затруднено за малко. Други словаци, управлявали мотор след авариралия, са дали показания за случая пред пътните служители на реда.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР