50 души участваха в първия етап на есенната кампания “Движи

...
50 души участваха в първия етап на есенната кампания “Движи
Коментари Харесай

90-годишният Христо Христов се включи в първия етап на кампанията „Движи се и победи”

50 души участваха в първия стадий на есенната акция “Движи се и победи ” до местността Бижев дол.

Най-възрастния екскурзиант е Христо Христов на 90 години, а най-малкият участник Александър Върбанов на 3 години.
Организаторите на “Движи се и победи – есен 2017 ” канят всички искащи да преминат и вторият маршрут на акцията, който ще се състои на 7 октомври (събота) до парк Ксилифор.

Традиционно маршрутът до парк Ксилифор се съчетава със спортно-туристически празник, включваш разнообразни спортни дисциплини и надпревари за деца и възпитаници: туристически щафети в три възрастови групи, превъзмогване на трудности (катерене по висяща въжена стълба и изкуствена катерачна стена, “тролей ” над езеро), пукотевица в цел, плажен волейбол, бадминтон, колокрос, блиц-турнир по шах и съревнование „ Лъвски скок ”. Наградите за надпреварата Лъвски скок са обезпечени от съдружие „ Васил Левски “. За спечелилите в останалите дисциплини уредниците са подготвили грамоти и награди от общинската стратегия „ Здрави деца в здрави фамилии “.

За участниците в спортно-туристическия празник са планувани и дребни награди, извоювани посредством лотария.
В рамките на спортно-туристическия празник ще бъдат проведени просветителни занимателни игри за познания и умения по сигурност на придвижването и използването на алкохол, в които могат да вземат участие, както деца и възпитаници, по този начин и възрастни хора – родители, педагози, студенти и други.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР