50 491 артикула, по-голяма част от които текстилни изделия със

...
50 491 артикула, по-голяма част от които текстилни изделия със
Коментари Харесай

Откриха над 50 000 „маркови“ стоки на „Капитан Андреево“

50 491 продукта , по-голяма част от които текстилни произведения със знаци на търговски марки задържаха митническите чиновници на " Капитан Андреево ", оповестиха от Агенция " Митници "..
 Агенция „ Митници “
Стоките, които са конфискувани заради подозрения, че са нарушени права върху интелектуалната благосъстоятелност са открити при инспекции на четири товарни автомобила, влизащи в страната от Турция.

При един от случаите на 14 март на пункта идва товарен автомобил с турска регистрация. Шофьорът - турски жител, показва постоянни документи за транспортираната стока от Турция за Чехия.
 Агенция „ Митници “
Митническите чиновници откриват измежду заявената стока 34 546 текстилни произведения , по-голяма част от които дамски и мъжки тениски и спортни екипи, 4386 чифта обувки и 57 чанти , носещи лога на известни марки.  

В различен товарен автомобил на 16 март откриват още веднъж измежду заявената стока 6180 текстилни произведения , брандирани с фигуративни и словни изображения на известни ограничения. Камионът с полска регистрация е ръководен от български жител, който е превозвал стока от Турция за Полша. 
 Агенция „ Митници “
В други два камиона на 8 и 9 март сред заявената стока, транспортирана от Турция за Германия, митническите чиновници откриват 5322 дрехи с обозначения на световноизвестни марки.

Стоките не са били декларирани - не са попадали в документите към товара и на процедура са контрабанда. На водачите - турски жители, са формирани актове. От началото на годината досега митническите чиновници на пункта са при задържали над 320 000 продукта.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР