5 юни – началото на ретрограден Сатурн На 5-ти юни за

...
5 юни – началото на ретрограден Сатурн
На 5-ти юни за
Коментари Харесай

Най-опасните дни през месец юни

5 юни – началото на назадничав Сатурн

На 5-ти юни за мнозина мнението на другите ще стане по-важно от тяхното лично. Това може да докара до огромни проблеми в бизнеса и в разнообразни области на живота. Съмнения, страхове, неприятности - всичко това може да ни донесе 5 юни. Въпреки че Сатурн е далечна планета, неговата назадничавост бързо набира скорост, написа iwoman.bg.

11 юни - Венера в съвпад с Уран

Съвпадът на Венера и Уран ще направи 11 юни доста рисков ден. Венера е виновна за нашето благоденствие и устойчивост, тъй че на този ден можете да очаквате липса на сила. Под въздействието на Уран са вероятни нежелани промени. Ще бъде извънредно сложен и непредвидим ден.

14 юни - Суперлуна в Стрелец

Суперлунието е ден на пълнолуние, само че не нормално. В този ден Луната ще бъде в перигей - т.е. в най-близката точка на орбитата си по отношение на Земята. Това ще се забележи и образно, тъй като нощната светлина ще стане по-ярка. От позиция на астрологията денят може да се смята за доста рисков. Астролозите означават, че всяко пътешестване може да бъде рисково.

28 юни - началото на ретроградното придвижване на Нептун

Второто доста рисково събитие, което би трябвало да се има поради при дълготрайното обмисляне, е 28 юни. Нептун е планета, която се свързва с нежеланието да създадем нещо положително за другите. Много от нас ще станат по-агресивни и подготвени да създадат всичко допустимо за лична полза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР