5 трупа бяха открити в къща в Нови Искър, издирва

...
5 трупа бяха открити в къща в Нови Искър, издирва
Коментари Харесай

Петорно убийство в Нови Искър в Новогодишната нощ


5 натрупа бяха открити в къща в Нови Искър, търси се 44-годишна жена по отношение на тежкото престъпно закононарушение.

Бруталното закононарушение е било осъществено в Новогодишната нощ в къща в квартал "Изгрев" на Нови Искър. Мъж, стара и неподвижна жена, две момчета, момиче и куче са били убити поредно с по един изстрел от огнестрелно оръжие.

Във връзка с тежкия случай, полицията разгласи, че търси 44-годишната Кети Николова Кюхова.

Обявен за търсене е и автомобил – джип BMW Х5, благосъстоятелност на убитото семейство.

Семейството живеело в къщата в Нови Искър от към година, година и половина, преселило се тук от София. В къщата са открити телата на: мъж, стара жена, две момчета и момиче, заяви основният прокурор Сотир Цацаров. Разследващите прецизираха, че не става въпрос за дребни деца, а за момче и момиче в тийнейджърска възраст и за още едно момче. Всичките са убити с по един изстрел. Застреляно е и кучето на фамилията – немска овчарка.
 Сотир Цацаров и Младен Маринов дойдоха на мястото на закононарушението Сотир Цацаров и Младен Маринов дойдоха на мястото на закононарушението / БГНЕС
Най-вероятно убийството се е случило в Новогодишната нощ, сподели Сотир Цацаров.

Последователно са били убити – бащата, неговият наследник, дъщерята на дамата, която е оповестена за търсене, момче – другар на момичето, и старата жена – майка на брачна половинка, която е била съвсем неподвижна.

Убитият и търсената жена Кети Кехайова са били във втори брак. Тя се търси, защото не е открита на мястото на престъплението.

Обявена е за търсене. До момента, в който не я открием, нищо не може да предположим, съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов.

Към момента няма открито оръжие. Огледът продължава, прецизират се очевидци, съобщи още Маринов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР