5 са потвърдените до момента жертви на катастрофата край Стара

...
5 са потвърдените до момента жертви на катастрофата край Стара
Коментари Харесай

Най-малко петима загинали при тежка катастрофа на магистрала Тракия

5 са доказаните досега жертви на злополуката край Стара Загора, откакто турски ТИР опустоши коли в насрещното придвижване на Автомагистрала „ Тракия ”, съобщи БГНЕС. Петима са ранени, измежду и дете на 2,5 години, което е тежко потърпевшо и е с заплаха за живота.
Камионът се обърна този следобяд в региона на 163 км на автомагистралата. Турският ТИР пътувал в посока Бургас, водачът най-вероятно е задремал и е навлязъл в насрещната лента за придвижване, разцепвайки мантинелата. Ударени са повече от три автомобила, а ТИР-ът е изгорен.
Потвърдени са 5 жертви на злополуката, а 6 са ранени, които са откарани в Старозагорската болница. Тече следствие, на мястото има и пожарни коли, защото има заплаха да се възпламени някой от колите. Разследващите позволяват, че откакто бъдат вдигнати колите и самия ТИР, може да има още жертви. По информация на Българска национална телевизия сега се прави втори оглед, защото водачът не е открит в кабината на камиона и е допустимо при удара да е изхвърчал край пътя или към момента да е затиснат измежду ламарините.
Има големи тапи в посока София на Автомагистрала " Тракия ", макар че придвижването се отклонява през Чирпан. Въведен е обходен маршрут в посока София: п.в. " Оризово " - Плодовитово - Поповица - път I-8 - Садово - път II-56 - п.в. " Войводино ". В посока Бургас придвижването се реализира в една лента и се контролира от пътна полиция, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР