5-метровият електромобил със задвижване на всички колела бе наречен Luxeed

...
5-метровият електромобил със задвижване на всички колела бе наречен Luxeed
Коментари Харесай

Ето как изглежда първият електромобил на HUAWEI и Chery с автопилот HUAWEI ADS 2.0 и HarmonyOS за $35 500

5-метровият електрически автомобил със задвижване на всички колела бе наименуван Luxeed S7. Продажбите на новия артикул ще започват на 28 ноември 2023 година Електрическият седан е основан взаимно с HUAWEI и Chery и коства $35 500. Толкова желаят за базовата версия. Топ-продуктът ще коства $49 000. Luxeed S7 е първия електрически автомобил, създаден по програмата HUAWEI Smart Choice.

Автомобилът е оборудван с най-съвременната система за автопилот HUAWEI ADS 2.0, която включва лидар, 11 камери, 3 милиметрови радара и 12 ултразвукови радара. Автопилотът е кадърен да открива паднали дървета, произшествия, пешеходци, да стопира, да форсира и маневрира според от обстановката на пътя.

Използваната операционна система е HarmonyOS 4.0. Разбира се, тази OS е друга от конфигурираната в смарт телефоните на HUAWEI. Операционната система е приспособена за електрическия автомобил и лидера.

Капацитетът на батерията би трябвало да е задоволителен за изминаването на 700 км пробег с едно зареждане на батерията.

Електромобилът поддържа 800V зареждане. Luxeed S7 е с впечатляващи размери: дължина 4971 мм, ширина 1963 мм, височина 1474 мм и междуосие от 2950 мм.

Седанът е оборудван с въздушно окачване и дейна CDC амортисьорна система. Предният мост е с окачване с двойни напречни носачи, а задният мост е с многораменно без значение окачване.

Базовият модел Luxeed S7 има един електромотор на задната ос с мощ 215 kW, до момента в който топ-версията е със задвижване на всички колела и е оборудвана с два мотора с обща мощ 365 kW. Това разрешава ускорение на автомобила до 100 км/ч за 3,3 секунди.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР