5-годишно момченце, дрогирано с кокаин, застреля 16-месечното си братче, което

...
5-годишно момченце, дрогирано с кокаин, застреля 16-месечното си братче, което
Коментари Харесай

Дрогирано с кокаин момченце застреля малкото си братче, което било с марихуана в кръвта

5-годишно момченце, дрогирано с кокаин, простреля 16-месечното си братче, което било с марихуана в кръвта. Случаят е от американския щат Индиана, написа DailyMail. Разследващите настояват, че дребният Исая е умрял от огнестрелна рана в главата.

Според управляващите бащата на децата Деонта Джонсън е спял в жилището по време на стрелбата, само че майката Шатиа Уелч, която е приключила здравна сестра, не е участвала по време на нападението.

Първоначално Деонта споделя на полицията, че бебето е паднало или е било ранено от брат си, след което отхвърля да притежава оръжие. Той твърди, че починалото момченце не е било простреляно. После обаче признава пред управляващите, че майката на децата е имала оръжие.

Пред полицията дамата също признава за оръжието. Обяснява, че нормално го държи заключено в сейф под леглото. Твърди обаче, че е изгубила втория комплект ключове. Полицията открива револвер в сейфа под леглото, както и оръжие в скрин в парцела.

Boy, 5, high on COCAINE fatally shoots his 16-month-old brother who was high on marijuana inside Indiana home: Parents are charged with neglect
— Daily Mail Australia (@DailyMailAU)
Срещу бащата на децата е повдигнато обвиняване за това, че е изнесъл марихуана от местопроизшествието преди идването на униформените след стрелбата. При претърсването на жилището след случилото се служителите на реда откриват 93 хапчета фентанил, марихуана и такъми за опиати. Родителите на децата са задържани на 24 юли. Майката споделя какъв брой доста ѝ липсва Исая. В обява във Фейсбук тя декларира: „ Иска ми се в парадайса да има часове за визити, тъй като ми липсваш. Няма ден, в който мама да не мисли за теб ”.

Родителите ги грозят от 20 до 40 години затвор, както и санкция от 10 000 $, написа " Нова телевизия ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР