5-годишно детенце се нуждае от 80 000 лева, за да

...
5-годишно детенце се нуждае от 80 000 лева, за да
Коментари Харесай

Момченцето на волейболист се нуждае от нашата помощ

5-годишно детенце се нуждае от 80 000 лв., с цел да се лекува в Истанбул. Малкият Мони е с диагноза детски аутизъм ГГР (Генерализирано разстройство на развиването.) с 85% неработоспособност с непозната помощ. Нуждае се от вливки в клиника в Истанбул, с цел да се лекува. За това от фамилията му изпращат апел за помощ към всички, които могат да оказват помощ с някой лев, с цел да може Мони да оздравее.

Ето какво споделя лелята на дребния Мони:

" Здравейте, другари. Това е Мони. Моят племенник, който обичам като лична рожба. Едно дете, на което ориста му лиши огромна част от детската усмивка и насладата в очите. Но ние се борим! И ще се борим още повече с вашата помощ, от която се нуждаем повече от всеки път.

На 2 година Мони беше диагностициран с диагноза детски аутизъм ГГР (Генерализирано разстройство на развиването.) с 85% неработоспособност с непозната помощ. След тази диагноза стартира и нашата тъга с тежките нервни рецесии и самонараняване на Мони. Специалисти го сложиха на строга диета, заради пропускливи вътрешности и нетърпимост към съвсем всички храни. Да виждам по какъв начин Мони искаше една елементарна вафла, а не мога да му дам,ме разкъсваше от вътрешната страна и към момента е по този начин. С порастването му той стана рисков за себе си, тъй като няма инстинкт за самозапазване. От тогава до в този момент има дребен прогрес, след хиляди скъпи лечения, които са повлияли само на малко по спокойното поведение на детето и понижените рецесии и удряния на самият него и фамилията ни. Вече на 5 години Мони към момента не може да приказва. Не може да каже какво желае да хапне или къде го боли, майка му не може да чуе святата дума - МАМО. НО, има вяра, която ние в никакъв случай няма да изгубим.

Мони е утвърден за няколко вливки на стволови кафези в Лив Хоспитал в Истанбул. Цената, която е нужна за тези вливки, като първична оферта е 40 000 Евро.

Тук е моментът в, който ви апелирам, който с каквото може да помогне на слънчевия Мони. Независимо дали ще е с 2 или 20 лева, дано да е от душа. Не един път сме отваряли сърцата си за деца в потребност. Да го създадем още веднъж.

Едно дете чака с цялото си сърчице да му бъде помогнато. А ние - неговото семейство, ще повярваме, че има чудеса

Това е дарителската сметка на Симеон Антониов Мирославов .

BG54UBBS80021025552350 във валута BGN.

Ще бъде изработен благотворителен базар в поддръжка за лекуването му и дарителски кутии в няколко магазина. Ще бъде изработен и Dms.

Благодаря ви, бъдете здрави и вярвайте в чудеса ".

Баща на детето е волейболистът на Раковски-1964 (Севлиево) Антонио Иванов. Той също се обърна със вик за помощ към приятелите и почитателите си в обществената мрежа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР