5-годишно дете почина при тежка катастрофа край Враца. Инцидентът е

...
5-годишно дете почина при тежка катастрофа край Враца. Инцидентът е
Коментари Харесай

5-годишно дете загина при катастрофа край Враца, близките му атакуваха Спешна помощ

5-годишно дете умря при тежка злополука край Враца. Инцидентът е станал на пътя Враца-Криводол малко след 19 часа. Валял е пороен дъжд колата се е преобърнала в дере.
Прочетете още
Според здравно лице, което е било в една от колите за спешна помощ, детето е умряло на място. Ранени са майката и още един от пасажерите в колата.

BulNews  оповестява, че лек автомобил „ Пежо “ се обърнал по таван на Криводолско шосе. В колата са пътували 4 индивида от кв. Нефела.

Пристигналите служители на реда на мястото на злополуката извадили 5-годишно момченце, което е изхвърчало при удара на френското возило в дърво край пътя. По неофициална информация, то не е било в детско столче и попаднало под колата.
Спешните медици създали всичко допустимо да възстановят виталните му функционалности, само че за жалост то не е имало никакъв късмет да оцелее.

Пострадалата жена е майка на починалото момче. На този стадий тя минава щателни медицински проучвания, само че най-вероятно става въпрос за тежка черепно-мозъчна контузия.

В момента близки и родственици на починалото момченце са обкръжили колата за спешна помощ пред Бърза помощ и не разрешават на никого да се качи в нея.

Вече са изпочупени входните порти на отделението, като роднините се пробват да нахлуят в медицинските кабинети.
На мястото към този момент идват патрулки с доста униформени, които би трябвало да овладеят спешната обстановка пред болничното заведение.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР