5-годишният Адриян, който е бил системно малтретиран, ще бъде опериран.35–годишните

...
5-годишният Адриян, който е бил системно малтретиран, ще бъде опериран.35–годишните
Коментари Харесай

Оперират 5-годишното дете, което е било бито от приятеля на майка си

5-годишният Адриян, който е бил редовно измъчван, ще бъде опериран.

35–годишните Петър Чернев и майката на детето Стела Алексиева са упрекнати в нечовечен побой, довел до обезобразяване на детето.

В резултат на ударите дребният е обезобразен, а пастрокът със садистична приятност снимал видеа по какъв начин го постанова. Нараняванията са били страшни за толкоз малко дете. 15 кв. см от косата му липсват, само че пострадването е толкоз надълбоко, че е като скалпирано.  Вероятността за изгаряне при къпане е дребна.  Първоначално са правили опит за самолечение на раната, описа юристът пред Нова телевизия. Днес ще се направи и интервенция на детето. То е настанено в обществена услуга, а биологичния му татко се е върнал от Германия и желае да се грижи за него.

Детето има заболяване от аутистичния набор и не дава ясни обвинявания.

Както „ 24 часа “ към този момент писа, двойката е подведена под отговорност за причиняване на междинна телесна щета на малолетно момче. Главата му е обезобразена, изгорена, тук-там няма коса. Чернев има още две обвинявания – че е принуждавал 5-годишното дете да прави неща срещу волята си посредством мощ и закани и че на 21 ноември 2023 година му е предизвикал лека телесна щета, още веднъж в изискванията на домашно принуждение.

„ Експортирани са видеа от мобилния му телефон, видно от които е осъществено закононарушение на обвинения против малолетното дете. В огромна част от клиповете те са чисто голи. Двамата се намират явно в жилището на обвинения “, сподели прокурор Бригита Байрякова в петък.

https://www.24chasa.bg/
Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР