5 бебета проплакаха за първи път в България в условията

...
5 бебета проплакаха за първи път в България в условията
Коментари Харесай

Животът продължава: 5 бебета проплакаха в „Софиямед“ в условия на пълна карантина

5 бебета проплакаха за първи път в България в изискванията на цялостна карантина в АГ-отделението на УМБАЛ „ Софиямед “. От 17-ти до 22-ри март лечебното заведение и неговия БЛОК1 бе подложен под карантина поради доказани проби на пациент и доктор за съществуване на ковид.

Първото обикновено раждане в отделението подтиква и въодушевява работата на екипа. Бебето Христиана се ражда с ограничения от 3,750 кг, а майка му носи също толкоз свято име- Теодора.2 от родените в карантина бебета са се появили на бял свят посредством обикновено родоразрешение, а 3 посредством цезерово сечение. 3 са момчета, а 2 девойки.

Цели 6 дни над 120 медика - лекари, медицински сестри и експерти, работиха в изискванията на карантина, без право да бъдат заменени. Те осигуряваха най-хубавите условия за лекуване на над 160 пациенти на територията на болничния комплекс.

Ръководството на „ Софиямед “ им благодари, че останаха на пост и потвърдиха, че дългът на медика стои над всичко.

Майката на едно от първите изписани след повдигането на карантина бебе – Радостина разяснява, че в лицето на експертите от болничното заведение е срещнала извънредно професионално отношение.

Радостина ражда посредством цезерово сечение момченце. То носи името Деян и е с ограничения от 2,760кг. и 48см
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР