5,5-инчовият FHD смартфон е поместен в метален корпус и оборудван

...
5,5-инчовият FHD смартфон е поместен в метален корпус и оборудван
Коментари Харесай

Sharp Z2 – десетядрен 4G смартфон с FHD екран

5,5-инчовият FHD смарт телефон е поместен в железен корпус и оборудван с батерия с потенциал 3000 мАч

Sharp Z2 е изпълнен в железен ткорпус, в цветове златен и сребърен

Sharp , въпреки и не от най-големите играчи на пазара за смарт телефони, е бранд, който респектира с потвърденото японско качество. Подкрепена от мощния производител Foxconn , който наскоро закупи мажоритарен дял в компанията, Sharp бързо възстановява позициите си в разнообразни сегменти от пазара на електроника.

Един от забавните артикули на японския производител е 4G смарт телефонът Sharp Z2 – това е 5,5-инчов модел с резолюция FHD и високопроизводителен 10-ядрен процесор. Моделът се доставя на световния пазар от онлайн магазина Tomtop на изцяло налична цена от към 118 $.

Задната камера на Sharp Z2 има резолюция 16MP, а под нея е скенерът на пръстов отпечатък

Японският фаблет стъпва на 64-битов чипсет Helio X20 с десетядрен процесор на тактова периодичност 2,3GHz, допълнен от 4GB оперативна памет и 32GB непрекъсната памет – характерности, които ще обезпечат безпроблемна работа на приложенията и задоволително място за предпазване на фотоси и видео. В случай, че вградената памет не е задоволителна, можете да я разширите с microSD карти с потенциал до 128GB.

Капацитивният екран на Sharp Z2 има диагонал 5,5 инча и резолюция FHD 1920×1080 пиксела с плътност 403 ppi (пиксела на инч), което за устройство от този ценови клас е повече от предстоящото. За пълноценно преживяване с устройството способстват и двете камери – съществена с резолюция 16MP и предна камера за селфи 8MP.

Sharp Z2 дава 5,5-инчов екран с резолюция FHD 1920х1080 пиксела

Смартфонът на Sharp работи под ръководство на операционна система Android 6.0, с цялостен достъп до необятния онлайн магазин за приложения Гугъл Play Store. Устройството разполага с два слота за сим карти и е съвместимо с всички публикувани мобилни мрежи – 2G, 3G, 4G. Предвидени са, несъмнено, наложителните за всеки смарт телефон Wi-Fi и Bluetooth безжични модули.

Под задната камера е ситуиран скенерът на пръстов отпечатък, който подсигурява достъпа до устройството. Sharp Z2 предлага още GPS правоприемник за навигационни приложения и FM радио за меломаните. Налични са също нормалните електронен компас, жироскоп, сензор за непосредственост, акселерометър и магнитен датчик.

Sharp Z2 работи под ръководство на операционна система Android 7.0

5,5-инчовият FHD смарт телефон е поместен в железен корпус и оборудван с батерия с потенциал 3000 мАч с поддръжка на технология за бързо зареждане. Моделът е разполагаем в два цвята – златен и сребърен. Предимство е съществуването на реверсивен порт USB Type-C за зареждане и продан на данни. За аудио е очакван общоприет 3,5-мм порт.

Цената на Sharp Z2 сега е $117,99 в онлайн магазина Tomtop при потребление на ваучър DSSHPZ2, който обезпечава отстъпка от $5 (обявената цена без ваучър е $122,99), с безвъзмездна доставка. Смартфонът има  размери 15,11х7,41х0,77 см и тежи 177 грама. Комплектът включва с изключение на самото устройство още кабел USB Type-C, захранващ адаптер, игла за механизма на сим картите и калъфче за смарт телефона.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР