5,333 млн. часа - толкова време е било гледано съдържанието

...
5,333 млн. часа - толкова време е било гледано съдържанието
Коментари Харесай

EON 2.0: Vivacom вкарва AI, офлайн гледане и още съдържание във видео платформата си

5,333 млн. часа - толкоз време е било гледано наличието от телевизионната и видео платформа на Vivacom EON през 2023 година Това разгласи основният изпълнителен шеф на телекома Николай Андреев по време на представянето на новата втора версия на приложението за смарт телефони, таблети, компютри, тв приемници и приемници.
 Николай Андреев и Любомир Малоселски, Vivacom
Източник:

Николай Андреев и Любомир Малоселски, Vivacom

EON 2.0 може да работи на всичките над 1 млн. устройства, които са употребявали платформата през 2023 година, като подобренията са свързани най-много с видеотеката, която интегрира каталозите както на Vivacom, по този начин и на HBO, Epic Drama и доста други.
 Yettel пусна интерактивна телевизия без кабели
И третият български телеком пусна телевизия

Тя ще е налична за разнообразни екрани и идва с Android TV устройство за тв приемник

Визуалното оформление е усъвършенствано, като също така потребителите виждат към 20 разнообразни ленти с предложено наличие. То е подбрано както от AI, който се учи от зрителските привички на ползвателя, по този начин и от нов екип редактори, които вършат тематични сбирки от филми и сериали.
 Снимка 653306
Източник:

Общият брой на заглавията доближава 30 000. Българските филми и епизоди от сериали са 1400, а към този момент са налични и епизоди от известни родни подкасти.

Новост за EON, която е позната от други стрийминг платформи, е опцията за евакуиране на филми и сериали за гледане офлайн в границите на до 30 дни. Тази функционалност покрива 96% от наличието на видеотеката е ориентирана към потребителите, които употребяват платформата в придвижване - на смарт телефон, таблет или преносим компютър.
 Снимка 653312
Източник:

Има и други дребни програмни усъвършенствания като автоматизирано прескачане на началните надписи, бързо приплъзване с визуализиране на фрагментите и автоматизирано предложение на идващия епизод.

Андреев уточни, че в границите на United Group EON има над 40 млн. консуматори и по 1,5 млн. дейни устройства на ден.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР