5 000 лв и 950 евро изчезнали мистериозно от жилището

...
5 000 лв и 950 евро изчезнали мистериозно от жилището
Коментари Харесай

Задигнаха 5 000 лв. и 950 евро от жилище на 88 – годишен мъж в Смолян

5 000 лева и 950 евро изчезнали мистериозно от жилището на 88 – годишен мъж в Смолян, оповестяват от пресцентъра на полицията.

Според възрастният мъж, солидната сума пари е била скрита в стая, намираща се  на трети етаж на къщата му. За последно той видял банкнотите през юли, а когато решил да ревизира спестяванията си в края на август те липсвали и незабавно потърсил помощ от полицията. 

Полицаите от Смолянско проверяват още две обири осъществени в района.  

Вчера в РУ-Златоград е получена тъжба от 49-годишен гражданин на село Старцево, с която оповестява, че в интервала от 26 до 31 август, незнайно лице е лишило парична сума в размер на 104 лв. от чекмедже на долап в обособена работилница на гаража му.

58-годишна жителка на град Чепеларе също подала тъжба, в която оповестява, че вчера  за времето от 09:00 часа до 14:50 часа незаконно е бил лишен персоналният й лек автомобил " Рено Клио ", който е бил паркиран в двора пред дома й – отключен с ключ на контакта. По-късно автомобилът е открит от полицейските чиновници на улица „ Христо Ботев “ в града. Работата на проверяващите продължава в границите на формираното по случая досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР