4A Games вече заявиха на няколко пъти, че нивата в

...
4A Games вече заявиха на няколко пъти, че нивата в
Коментари Харесай

Metro Exodus е по-голям от 2033 и Last Light взети заедно

4A Games към този момент обявиха на няколко пъти, че равнищата в Metro Exodus ще са надалеч по-отворени, въпреки и самата игра да не е с изцяло открит свят. Андрий Прохоров, креативен шеф на новия Metro и продуцентът Джон Блок споделиха някои детайлности за Exodus пред Game Informer. Те разкриват, че равнищата ще са надалеч по-големи от предходните игри. “Най-голямото равнище на повърхността в Last Light беше 100 на 200 метра”, изяснява Прохоров, “докато огромните местоположения тук са към два квадратни километра. И въпреки и да нямате опция да се движите свободно сред тях, всяка една обособена секция ще е изцяло отворена. Във всяка една от тези огромни зони ще ви предложим часове игра, както под, по този начин и над земята. В общи линии, играта сама по себе си е най-голямата, по която сме работили в миналото. По-голяма от предходните две игри взети заедно”.

“Може да влезете в една от тези среди и да си ходите и вършиме, каквото желаете. Да, несъмнено има история, която да следвате и в случай че следвате тази история и единствено нея, вие ще пропуснете наличието в тези среди. Става дума за оръжия, аксесоари, плячка до “замръзналите истории”, които пък ви разкриват повече за света и историята му”, споделя Прохоров.

Metro Exodus излиза по-късно тази година и ще е продължение на историята по претекстове от емблематичната поредност на Дмитрий Глуховски за Артьом и пост-апокалиптичния свят на подземна Москва. Този път обаче, той и неговите приятели излизат отвън метрото, което ще е огромната разлика тук Вместо познатите хъбове, където може да презаредите и отпочинете, ще имате голям парен локомотив, който ще играе същата роля. Комбат и стелт детайлите получават съществено усъвършенстване, както стопанската система в играта. И за разлика от Last Light и 2033, където действието се развива в откъслек от няколко дни, тук ще придружите оживелите от атомния апокалипсис в продължение на цяла година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР