4912 моторни превозни средства и 5744 граждани са били проверени

...
4912 моторни превозни средства и 5744 граждани са били проверени
Коментари Харесай

Глобиха 19 души в Кърджали за неносене на маски

4912 моторни транспортни средства и 5744 жители са били тествани през изтеклото денонощие на четирите контролно-пропускателни пункта в Кърджали. Това оповестиха от ОДМВР-Кърджали.

113 водачи не са били пропуснати поради недоказана необходимост на пътуването. Продължават инспекциите за съблюдаване на противоепидемичните ограничения, които са наложителни за жителите.

Досъдебно произвеждане за нарушение на предписана карантина е стартирано в РУ-Кърджали. Нарушението било открито при инспекция на 58-годишен на контролно-пропусквателен пункт „ Чилик “ през вчерашния ден към 7,30 часа.

19 са формираните актове през вчерашния ден на поданици на региона, които не са спазили условието за носене на защитна маска или потребление на шал.

Глобиха 18 поданици на област Разград за неносене на защитни маски

15 са нарушителите на територията на РУ-Кърджали, останалите случаи са установени от полицейски чиновници от ръководствата в Крумовград и Джебел. В РУ-Кърджали е арестувана 30-годишна, която при съставянето на акт за липса на защитно средство основала спънки на полицейските чиновници да изпълнят отговорностите си.

Две инспекции са стартирани в полицейските ръководства в Кирково и Джебел за ръководство на нерегистрирани моторни транспортни средства. Нарушителите са двама мотоциклетисти на 34 година и на 41 година

Проверките за съблюдаване на наложителните противоепидемични ограничения, предписани от здравните управляващи ще продължат и през идващите дни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР