49-то Народно събрание ще е копие на 48-ото - с

...
49-то Народно събрание ще е копие на 48-ото - с
Коментари Харесай

Симидчиев очаква 49 НС да е като предходното - с кратък живот

49-то Народно заседание ще е копие на 48-ото - с къс живот. Има потребност от програмен вид ръководство по съответни политики. Това разяснява пред бТВ д-р Александър Симидчиев, някогашен народен представител от " Продължаваме промяната ".

И в двете обединения има хора, които да създадат подтик, е неговото мнение във връзка обединяването на Демократична България и " Продължаваме промяната " за изборите. Обединението сред Политическа партия и Демократична България би трябвало да се случи, с цел да има изгода за хората, безапелационен е докторът.

Той проучва двата вероятни разновидността: Двете обединения дружно да имат по-малко, в сравнение с по настрана, или да имат повече гласове. Ако са ясни критериите на обединяването - изгодата ще е по-голяма от предходната настройка.

Нововъзникнали организации в локалната власт са дали обещание поддръжка на " новото обединяване ", стана ясно от думите на Симидчиев. Той самият е подготвен да взе участие още веднъж в изборите, само че подреждането на листите още не е почнало.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР