49-то Народно събрание има трудната задача да излъчи правителство в

...
49-то Народно събрание има трудната задача да излъчи правителство в
Коментари Харесай

Румен Радев пита БСП могат ли да съставят кабинет или искат избори

49-то Народно заседание има сложната задача да излъчи държавно управление в цялата тази конюнктура, в която дневният ред на обществото остава на назад във времето. С това встъпление президентът Румен Радев стартира срещата си с представителите на Българска социалистическа партия в границите на консултациите за сформиране на ново държавно управление след подадената и

Румен Радев попита дали Българска социалистическа партия могат да сформират кабинет или желаят избори.

Това държавно управление и това болшинство са нездравословни за страната, отговори Корнелия Нинова. Агонията, в която вкараха страната, може да се приключи с избори, счита тя. Кабинетът бил основан порочно като излъгал упованията на хората и изпрал мафията.

9 месеца се разпределяли постове. Убиха парламентаризма, подлага на критика още на " Дондуков " 2 аленият водач. Още 9 месеца власт подсигурява неустановеност, а мафията и задкулисието ще бъдат официализирани и ще заемат най-високи постове, по думите на Нинова.

Левите не виждат опция в този парламент да се сформира болшинство и не биха взели участие в кабинет в границите на това Народно заседание.

Припомняме, че при последните три завъртания на рулетката с съвещания и връчвания на мандати, президентът Румен Радев непроменяемо, който се дава на политическа партия по желание от президента, на Българска социалистическа партия. Изборът на Радев бе Българска социалистическа партия макар обтегнатите връзки сред президента и партията, която му прокара пътя в българската политика.
 Искри сред Румен Радев и
Искри сред Румен Радев и " Възраждане "

Костадинов упрекна и президента за обстановката в страната

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР