49% от хората се чувстват съдени за избора си на

...
49% от хората се чувстват съдени за избора си на
Коментари Харесай

49% се чувстват съдени за избора на партньор

49% от хората се усещат съдени за избора си на любовна половинка, до момента в който са на обществени места. Те показват разликата във възрастта (26%), етническата принадлежност/религията (22 на сто) и половата ориентировка (14%) като главните аргументи, заради които техните връзки може да се считат за спорни. Това сочи скорошно световно изследване на шведската компания Foreo. 47% от интервюираните пък признават, че се въздържат от обвързване с някого, който обичат, от боязън, че ще бъдат съдени от семейство, другари или обществото като цяло.

Данните от проучването разкриват още, че цели 57% от необвързаните се усещат притиснати да намерят сътрудник, с цел да не ги считат за провалени човеци. Други 42 на 100 признават, че са избрали половинката си единствено с цел да не останат сами. 81% от хората пък са на мнение, че в актуалния любовен живот сексът доминира пред сериозните връзки и повода за това не е единствено растящата известност на приложенията за запознанства.

Тези резултати като цяло потвърждават, че освен обществото подлага на критика метода ни на живот, само че и самите ние подхождаме еднообразно строго към себе си.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР