49-годишният Петър Петров от Стара Загора има 3 дъщери -

...
49-годишният Петър Петров от Стара Загора има 3 дъщери -
Коментари Харесай

Семейството на 49-годишен старозагорец набира средства за лечението му

49-годишният Петър Петров от Стара Загора има 3 дъщери - Йоана на 21, Румяна на 17 и Вяра едвам на една годинка. На 3 ноември 2019-а той е диагностициран с карцином на левия бял дроб във втори етап. Започва лекуването си първо в Стара Загора, а след това в София. За страдание не реализира мечтаните резултати от лечението, дори положението му се утежнява доста. За момента различното лекуване за него е в клиниката “Аджибадем ” в Истанбул, Турция.
След първата инхибиторна химиотерапия Петър се усеща доста по-добре. Впоследствие обаче десният му бял дроб стартира да събира течности и, с цел да се организира идващият курс на лекуване, той първо би трябвало да се стабилизира в интензивното поделение на болничното заведение. Манипулациите с престоя костват 3500 евро дневно и не е неразбираемо какъв брой време ще продължи лекуването. 
За цялостното му лекуване в турската клиника са нужни 50 хиляди Евро. Сумата е непостижима за фамилията, чийто животът от 9 месеца е ежедневна битка. 
Болката в очите на брачната половинка и дъщерите на Петър е голяма. Нека му помогнем да отгледа дребната си щерка!
„ Здравейте, другари! Аз съм най-голямата от трите дъщери на Петър. Най-малката от нас е на една година, а междинната е на 17. Надявам се нашата история да допре сърцата ви и да помогнем на един прелестен татко да отгледа едногодишната си дъщеричка!
Баща ми е най-силният мъж, който познавам! Надяваме се, че с ваша помощ ще успеем да върнем живота на Петър, моят татко! “, написа тя. За по-малко от 8 часа, единствено посредством обществените мрежи, в акцията са събрани към 7500 евро.
Линк за дарения:
https://helpkarma.com/campaign/jivot-za-petar-2160/dashboard/preview
Банкови сметки за непосредствено подаяние:
Сметката на брачната половинка на Петър Надя Петрова в български лв.:
IBAN:
BG58RZBB91551008387942
SWIFT/BIC:
RZBBBGSF
BENEFICIARY:
NADYA ANTONOVA PETROVA
Сметките, на които акцията е основана, е на името на Йоана:
EURO ACCOUNT
BENEFICIARY:
YOANA PETROVA 
IBAN:
GB95 REVO 0099 7083 4297 15
BIC:
REVOGB21
Или:
EURO ACCOUNT 
BENEFICIARY:
YOANA PETROVA 
IBAN:
NL09 INGB 0656 9660 17
BIC:
INGBNL2A
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР