49-годишният Брадли Купър призна, че може би няма щеше да

...
49-годишният Брадли Купър призна, че може би няма щеше да
Коментари Харесай

Брадли Купър признава, че може би нямаше да е жив, ако не беше станал баща в емоционален момент само няколко дни след като плака за „изчезналия“ Леонард Бърнстейн

49-годишният Брадли Купър призна, че може би няма щеше да е жив, в случай че не беше станал татко на щерка си Леа, на шест (на фотографията на екрана на Maestro през декември) 

Емоционалното разобличаване идва, откакто Брадли беше изпечен от почитатели по-рано тази седмица откакто избухна в сълзи поради „ изчезналия “ починал Маестро композитор Леонард Бърнстейн – макар че в никакъв случай не го е срещал

Брадли продължи да упорства, че е трансформирал живота си, тъй като желал да даде Леа получи по-стабилно образование от личното си, откакто ранните му години бяха помрачени от алкохолизма в фамилията му.

Той добави: „ Аз съм татко [търся да направи] най-малкото количество вреди, които мога да причиня на щерка си. Едно дете да не пораства по този метод... Искам да има, доколкото може, основа, дебела като 25 фута, цимент, с която да може да върви по тази земя. Това е задачата.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР